Prilika koja se ne propušta! Ljetna videoteka besplatnih webinara

25

Došlo nam je doba ljetnih odmora, vrijeme opuštanja, zabave i rekreacije nakon jedne posebne i teške godine obilježene lockdownom, novim životnim okolnostima, novim poslovnim izazovima i novim navikama. Svi smo zaslužili odmor i vrijeme za sebe!

Poznato je da vrijeme odmora, opuštanja, zdrave prehrane i rekreacije otvara put novoj mentalnoj i fizičkoj snazi koju onda možemo usmjeriti na nove ideje i stvaranje.

Dok negdje odmarate – ispod masline, na jedrilici, u planini, na dekici ležeći uz neko jezero, gledajući zvijezde, razmišljajući o budućnosti i stvarajući nove ideje pozivamo Vas da pogledate ili poslušate besplatnu virtualnu videoteku webinara koju je ekipa WOOM.zonea kreirala zadnjih godinu dana u raznim područjima. Uvjereni smo da će svatko naći neku novu inspiraciju za sebe.

Webinare možete slušati samo kao audio podcast ili gledati kao webinar – kako Vam najviše odgovara, u trenucima kada Vam najviše odgovara i na mjestu gdje Vam najviše odgovara. Samo kliknete na www.woom.zone i inspiracije Vam neće nedostajati.

Komentari