Predsjednik borilačkog kluba Mladen Kujundžić o napadačima na Platku: “Sramota, istukli su ljude koji spašavaju živote”

98
platak

Kriminalističko istraživanje policija provodi nad Lukom Tirielom Abramovićem, Matejom Krunićem i Lovrom Pavelićem, koji su zatečeni na licu mjesta nakon napada na Platku.

Jedan od njih bio je i član kluba Dynamite Gym Rijeka te je izbačen iz kluba nakon incidenta.

“Sramotno. Tu gorčinu vam riječima ne mogu opisati i on više nije član mog kluba. Apsolutno ne podržavam ovakvo ponašanje koje je za svaku osudu. Već je sramota što su s automobilom došli na skijalište, a da ne govorimo dalje. Istukli su ljude koji spašavaju tuđe živote. Nemam riječi zbog napada, a posebice zbog napada na djevojku. Taj član je stvarno bio odličan sportaš i do sada nikada nisam čuo ništa loše o njemu. Nakon ovoga, više nije član mog kluba.

Cijeli život sam uložio u ovaj klub i nikada mi nije palo na pamet da se nesportski ponašam i zato smatram da je ovo za svaku osudu. Da se tako nešto dogodilo u klubu ili van kluba pred mojim očima moglo bi se mene osuditi. Mislim da nije u redu da se dalje loše govori o meni i o klubu jer apsolutno nemam veze s time. Ne bih želio da se moje ime i klub povezuju s time jer moja obitelj ne zaslužuje tretman “pljuvanja” radi jednog člana kluba koji to sada više i nije”, rekao je predsjednik borilačkog kluba Mladen Kujundžić za Novi list.

L.B.

Komentari