Pred dolazak djeteta izgubili stan u Zadru u požaru! Pomozimo Davoru i njegovoj obitelji vratiti osmijeh na lice

24

Jučer nešto prije podneva u Zadru je izbio požar s kojim su se vatrogasci borili pet sati, a i tijekom noći su ostali na zgarištu. Požar je buknuo u stanu zgrade iz 14. stoljeća na Narodnom trgu koja još uvijek ima drvenu konstrukciju. Nakon toga požar se proširio na još nekoliko stanova i poslovnih prostora te potkrovlje. Stanari su evakuirani.

Među ljudima čiji su stanovi stradali u požaru, nalazi se i Davor, poznati radijski voditelj koji je sa svojom obitelji nedavno uredio stan jer uskoro očekuju prinovu. „Imamo obitelj kod koje ćemo se snaći za sada, ali evo koliko čujem informacije iz grada da ćemo dobit nekakav privremeni smještaj. Ono što nismo računali jer smo taman sredili cili stan povodom dolaska bebe. Tako da ovo je jedna psihološka drama, jedna nova avantura u našim životima, rekao je stanar Davor Valčić za RTL.

Ubrzo su se građani diljem Hrvatske ujedinili i ovog puta pokazali koliko im je veliko srce i koliko su voljni pomoći. Na gofound me pokrenuta je akcija prikupljanja donacije, a možete je pronaći OVDJE.

Snimka zaslona 2021-06-16 101551
Izvor: Screenshot Facebook

Komentari