Ponovo dolazi zahlađenje, jaka bura, a moguće su i pahulje snijega

24

Danas će biti pretežno oblačno vrijeme, sredinom dana i poslijepodne uz čestu kišu koja ponegdje može biti i obilnija. U gorju će padati snijeg. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo, poslijepodne će okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak, a kasnije jaku, na poznatim lokalitetima vrlo jaku buru. Jutarnje temperature zraka od 3 do 7 °C, dnevne vrijednosti između 6 i 10 °C.

U ponedjeljak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme, sredinom dana uz česte oborine. U gorju će padati snijeg, a u središnjoj Istri i riječkom zaleđu iznad 350 metara nadmorske visine kiša i snijeg, no za stvaranje pokrivača bit će pretoplo. Puhat će slabo do umjereno, ponegdje jako jugo, poslijepodne će okrenuti na umjeren i jak sjeverozapadnjak i buru. Jutarnje temperature zraka od -1 do 3 °C, dnevne vrijednosti između 3 i 8 °C.

Utorak će obilježiti pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Puhat će slaba do umjerena, ponegdje na Kvarneru jaka bura, danju duž zapadnu obalu Istre sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od -4 do 3 °C, dnevne vrijednosti od 6 do 9 °C, prenosi IstraMet.

Komentari