Policija traga za odbjeglim vozačem: Vozilo je na čvoru Vrata izišlo s autoceste i probilo rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja

62
policija

Noćas oko 2,45 sati policijski službenici su zbog sumnje u krijumčarenje ljudi pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.

Vozilo je na čvoru Vrata izišlo s autoceste i probilo rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja, a prije počinjenja navedenog prometnog prekršaja vozač se zaustavljao u nekoliko navrata prilikom čega je iz vozila izašlo pet osoba koje je policija ubrzo pronašla.

Nadalje, nepoznati vozač je dolaskom na područje Škrljeva, ne prilagodivši brzinu kretanja vozila prometnoj situaciji i u sustizanju vozila ispred sebe udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzma,  zaustavio vozilo te pobjegao u šumu.

Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, za vrijeme mraka na nepreglednom terenu, uslijed pada ozlijeđena su dvojica policijskih službenika.

Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem, a u službene prostorije policije privedeno je pet državljana Turske radi kriminalističkog istraživanja.

L.B.

Komentari