Policija objavila detalje strašne nesreće na Krku

43

Sinoć oko 23 sata na cesti između Krka i Malinske dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač osobnog vozila marke Fiat ,riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru grada Krka prešao na lijevi kolnički trak namijenjenom prometu vozila iz suprotnog smjera i izravno se sudario s osobnim vozilom marke Volkswagen, isto riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin krećući iz smjera Krka prema Malinskoj.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Fiat i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, a jedan putnik je ozlijeđen, dok su u Volkswagenu dvije osobe ozlijeđene. Tijela stradalih osoba su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta osoba. Ozlijeđenim osobama je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su im dijagnosticirane teške ozljede.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće, poručili su iz PU primorsko-goranske.

Novi list prenosi kako je anasteziolog i dežurni liječnik s Jedinice intezivnog liječenja u KBC Rijeka na lokalitetu Sušak Berislav Barbalić kazao kako su dvije osobe u životnoj opasnosti i kod njih se provode mjere intenzivnog liječenja. Dvije ozlijeđene osobe tijekom noći su operirane jer su imale ozljede glave i abdomena. Kod jedne osobe obavljen je i neurokirurški zahvat. Treći pacijent je zadobio višestruku traumu i  tijekom dana će biti prebačen na Zavod za traumatologiju.

Komentari