Podrška Surf’n’friesu stiže sa svih strana, javio se i Vedran Jakominić

64
Vedran Jakominić oglasio se na društvenim mrežama nakon što je riječki Surf’n’Fries, odnosno sada Surfin’Chicken, krenuo u osvajanje Amerike. Naime, prva od planiranih 300 lokacija otvorena je 16. listopada u Americi nakon što je potpisan ugovor s najvećim retail lancem na svijetu – Walmartom. Ujedno, Surf’n’Fries prvi je europski brend kojem je to uspjelo. Iako je ova vijest podigla lavinu pozitivnih komentara, ima i druge, one malo mračnije strane. Osnivač brenda i vlasnik franšize Andrija Čolak o tome je pisao na društvenim mrežama, no neki od komentara koji su se pronašli ispod objave su zastrašujući.
“Andrija je od prvog dana mog poduzetništva imao vremena i strpljenja da ga više manje stalno gnjavim pa mogu reći da je uz to što je sa svojim poslovnim partnerom s poslovanjem još uvijek iz Rijeke napravio spektakl – uz to i sjajan tip.
A nevjerojatan mi je broj hejtera ispod članaka a i inače u javnom prostoru oko toga. Doslovno, nevjerojatna priča, dosljedan rad, uspjeh čist k’o suza ali neee. “Šlepa se na puncu”. “Ne’š ti izuma, krumpir” . “Ne zna on ništa on ti je i prije toga imao trlababalan firmu koja nije uspjela” što samo pokazuje koliko velik posao naša generacija ima pred sobom.
Duboko poštovanje, Andrija, Anja, Denis i ekipa. Bez preseravanja”, istaknuo je Vedran Jakominić.
Važno je napomenuti i kako su sve ovo postigli vlastitim snagama u vrijeme pandemije kada su sve trgovine i ugostiteljski objekti bili zatvoreni i kada su im prihodi bili gotovo na nuli. Umjesto divljenja i sreće zbog uspjeha svog sugrađanina, nailazimo na mržnju i nepodržavanje. Ovakav uspjeh svakome od nas mogao bi poslužiti kao dodatna motivacija da se može uspjeti pa čak i u teškim vremenima. No, stvarnost je drugačija, duboko tužnija…
Screenshot
Izvor: Screenshot Facebook

L.B.

Komentari