Podrška mladom šahistu Eriku Goluboviću u daljnjem radu i uspjesima

76
erik golubović

Rotary klub Kastav održao je u petak svoju drugu donatorsku večeru u restoranu hotela Kukuriku.

Jedan od pravaca služenja Rotaryja je i služenje mladima te se kroz donatorske događaje, stipendije i brojne humanitarne aktivnosti ponosno pruža podrška i podiže svijest o mladim generacijama koji se ističu sa svojim rezultatima i radom u zajednici.

Donatorskom večerom pružena je podrška za daljnje aktivnosti Erika Golubovića, dvostrukog državnog prvaka u šahu i brončanog na Europskom prvenstvu u šahu za mlade.

“Erik je bio s nama na večeri pa su se neki i okušali u partiji šaha s ovim čudom od djeteta. Drago nam je da ga možemo podržati u daljnjem radu jer naše aktivnosti rado usmjeravamo prema djeci i mladima. Ovih dana u kastavskom vrtiću otvara se logopedski kabinet, odnosno senzorna soba koja je opremljena uz pomoć naše donacije”, ističe Mirko Grošić, predsjednik Rotary kluba Kastav.

Na donatorskoj večeri predstavljena su vina vinara i članova Rotary kluba Kastav, Dejana Rubeše i Ivana Damjanića, a za hranu se pobrinuo chef Nenad Kukurin, također član kluba.

Kroz podršku mladima za njihov trud, rad i odricanje, koji su podloga i preduvjet za moderno i uspješno društvo, ova zajednica naglašava svoju namjeru da se u budućnosti iskaže kao čvrsti oslonac mladim ambicioznim ljudima na putu do njihova uspjeha.

erik golubović erik golubović erik golubović

Komentari