Plemenita Splićanka djevojkama daruje svečane haljine i vjenčanice iz snova!

343
Foto/Facebook Diana Tomić

Poklanjam haljine za maturalnu večer za djevojke slabijeg imovinskog stanja“, poruka je Splićanke Diane Tomić, vlasnice salona „Crystal sposa“ koja se munjevito proširila društvenim mrežama.

Plemenite geste postale su rijetkost, ili možda ipak nisu, ali se o njima premalo govori.

Diana Tomić odlučila je djevojke lošijeg materijalnog statusa darivati svečanim haljinama i vjenčanicama. U Dianinoj trgovini desetak predivnih maturalnih haljina i petnaestak raskošnih vjenčanica čeka djevojke o kojima one, u ovim nesmiljenim vremenima, mogu tek sanjati.

Diana skoro zatvara vrata svoga salona, okreće novu životnu stranicu i nesebično dariva žene, djevojke, mladenke. Svojom plemenitom gestom poklanja im komadić sreće, kao dobar zalog za njihovo novo životno poglavlje. S takvim divnim ulogom, vjerujemo da je i Diani zajamčen sretan neki novi početak.

diana tomić
Foto/Facebook Diana Tomić

Ljudi moji, pa sreća je veća kad se dijeli. Šta bih ja s tim silnim haljinama da sam ih stavila u kese? Šta? Stajale bi u kesama ovako prelijepe, sva ta čipka, saten, ti divni materijali. I nakon nekog vremena sve bi to propalo. Da dadem prijateljicama, nema smisla, one već sve imaju, one su kao i ja, drže kako usrećiti nekoga znači više od jedne nove haljine u ormaru

Prodati? Ma dajte, pa šta bi to mene spasilo… Više mi vridi jedan osmijeh neke djevojke, neke mladenke koja nema novca sebi ovako nešto priuštiti, nego sve pare na svitu. Srce vam tada bude kao planina. Nema ravna tom osjećaju“, kazala je za Slobodnu Dalmaciju Diana Tomić koja je i prije darivala maturantice Doma „Maestral“.

Plemenitoj Diani Tomić želimo puno uspjeha i sreće u privatnom i poslovnom životu. Hvala joj na svemu što čini.

Bravo za Diana Tomić!❤😘🔝

Objavljuje Silvana CukrovČetvrtak, 3. listopada 2019.

Komentari