Otvorene nominacije za strašne žene godine. Nominirajte heroinu po izboru!

52
Portal Vox Feminae i društveno poduzeće Fierce Women po drugi puta organizirat će dodjelu nagrada za strašne žene godine te predstaviti niz heroina koje su dale značajan doprinos za rodnu ravnopravnost, pravednost i socijalnu pravdu u Hrvatskoj u proteklom razdoblju.

Nakon što je početkom 2020. Fierce Women WOW nagrada dodijeljena redateljici Dani Budisavljević, dogradonačelnici Gline Branki Bakšić Mitić, članici HGSS-a i instruktorici planinarenja Tatjani Bračanov, redateljici Nori Krstulović te timu Ženske sobe predvođenim koordinatoricom MajomMamulom, ponovno otvaramo nominacije za strašne žene, heroine, borkinje za ravnopravnost i ženska prava, za javno dobro, zajedništvo i zajednicu, koje će biti proglašene u 2021. godini, izjavili su organizatori.

Do 10.1.2021. imate priliku nominirati heroine koje su doprinijele rodnoj ravnopravosti, pravednosti i socijalnoj pravdi u Hrvatskoj u proteklom razdoblju, jer u ožujku 2021. slijedi druga po redu dodjela Fierce Women WoW nagrada!

Prošlogodišnja dobitnica Fierce Women WoW nagrada 2020. bila je predivna Nora Krstulović – redateljica i urednica portala Teatar.hr, neumorna je aktivistkinja za slobodne i neovisne medije, prava kulturnih radnika/ica, umjetnika/ica, rodnu ravnopravnost, a nakon potresa koji je 29.12. pogodio Banovinu, sa Zakladom Solidarna aktivno se uključila u prikupljanje pomoći stradalima.
žena
Nominirajte heroinu po izboru za ovu novu godinu klikom na poveznicu! http://bit.ly/nominacije2021.

Komentari