Od danas privremena regulacija prometa u Dukićevoj i Strizićevoj ulici u Rijeci radi izgradnje rotora i rekonstrukcije vodovoda

286
privremena regulacija prometa u dukićevoj i strizićevoj ulici

Radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže, izgradnji sustava sanitarne odvodnje te izgradnji rotora, od danas, 26. rujna 2023., uspostavlja se privremena regulacija prometa u Ulici Tome Strižića i Vjekoslava Dukića.

Privremena regulacija prometa trajat će do 19. studenog.

U Ulici Tome Strižića promet će se regulirati naizmjenično slobodnim prometnim trakom putem građevinskih semafora, dok će se Ulica Vjekoslava Dukića privremeno preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja sjeverozapad – jugoistok). Bit će onemogućeno skretanje iz Ulice Tome Strižića u Ulicu Vjekoslava Dukića. Prometovanje vozila voditi će se obilazno putem Ulice Ivana Matrljana koja će se preregulirati u jednosmjernu (smjer kretanja istok – zapad) te putem Sveučilišne avenije.

privremena regulacija prometa u dukićevoj i strizićevoj ulici

Investitori radova su KD Vodovod i kanalizacija te Grad Rijeka, a izvođač radova je tvrtka IZGRADNJA d.o.o. iz Crikvenice. Prometni projekt privremene regulacije prometa
izradila je tvrtka 4F-PROJEKT d.o.o iz Kraljevice.

Pozivaju se svi sudionici prometa na oprez, strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa u navedenom razdoblju, a preporučuje se korištenje okolnih obilaznih pravaca.

Komentari