Novi uspjeh riječke franšize: Surf’n’fries ušao na britanske stadione!

39

Nakon dvije godine pandemije, u Velikoj Britaniji konačno se otvaraju navijačke zone na stadionima u kojima se okupljaju navijači te uživaju u druženju uz hranu i piće.

Franšiza Surf’n’Fries, nakon što je postavila svoj štand na Kantridi, dolazi i na britanske stadione, točnije u navijačku zonu West Bromwich Albiona! Novi je to uspjeh osnivača Surf’n’Friesa, Andrije Čolaka i Denisa Polića.

“Nakon više od dvije godine strpljenja i čekanja Surf’n’Fries napokon polako ulazi u stadione u UK-u”, poručio je kratko Andrija Čolak na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Surf’n’Fries sklopio je ugovor s franšizerom Rapid Retailom, koji djeluje na svim velikim stadionima, no tada ih je u realizaciji prekinula pandemija koronavirusa.

Navijačka zona bit će smještena na parkiralištu Greggs i bit će otvorena za navijače Albiona tri sata prije početka na svim utakmicama. Pristup je biti besplatan nakon izrade sezonske karte ili ulaznice za utakmicu, koje su uglavnom rasprodane u Velikoj Britaniji, a stadion ima kapacitet 26.000 mjesta.

L.B.

Komentari