Noćas se u Rijeci dogodio vandalski čin – Obersnelovom zamjeniku razbili prozore na privatnoj poliklinici zbog petokrake

43

U noći s 23. na 24.09.2020. g., na zgradi Poliklinike Ivaniš, ul. Zametska 100, čiji je vlasnik dr. Ivaniš Nikola, dogradonačelnik Rijeke, počasni predsjednik PGS-a i član uprave HNK Rijeka osvanuo je grafit riječke Armade i kamenjem je razbijen prozor Poliklinike.
Dr. Nikola Ivaniš hrvatski je branitelj iz 1991. g, i u 3 mandata je bio zastupnik Hrvatskoga sabora.

FB_IMG_1600942950688
Izvor: Facebook

O svemu se na Facebook-u oglasio Viktor Ivaniš: “Demokratska Hrvatska 2020 godine. Išarana fasada i razbijen prozor nakon izjave o instalaciji „Spomenik crvenoj Rijeci“ u NLu. To je ta „nova“ Hrvatska i „nova“ Rijeka koja bi nas trebala voditi u bolju budućnost?! S izjavom se možete slagati ili ne, možete misliti da je moj stari sjajan tip ili potpuni idiot, ali se nadam da još uvijek živimo u društvu u kojem se smije izreći svoje mišljenje. Uostalom taj čovjek je za razliku od dobrog dijela ekipe koji se busaju u hrvatska prsa zaista i bio na ratištu. Bio je u Gospiću 1991 godine. Ja sam tad imao 7 godina, a moja sestra 12 godina. Ovi dečki koji su vandalizirali našu zgradu tada vjerojatno nisu bili ni rođeni. No za razliku od brojnih drugih on to nikada nije koristio u političke svrhe, a nije ni obolio od selektivne amnezije i zaboravio svoju prošlost! U mojoj glavi sport spaja ljude, stvara prijateljstva i gradi mostove preko naših različitosti, a čini mi se (i zbog toga mi je jako žao) da kod nas pomalo postaje oruđe pojedinaca s političkim ambicijama. Za one koji nikad nisu bili u našoj zgradi, treća slika je prvo što pacijenti vide pri ulasku! Uvijek smo bili i biti ćemo najvjerniji navijači Rijeke i bas zato me posebno žalosti što su to napravili navijači mog kluba!”

Snimka zaslona 2020-09-24 152247

Komentari