Njemački Condor obnovio promet prema Rijeci i Dubrovniku

52

Njemački leisure avioprijevoznik Condor, 21. svibnja, obnovio je promet prema dvije hrvatske zračne luke – Rijeci i Dubrovniku.

Riječka je zračna luka već povezana s Frankfurtom njemačkom Lufthansom koja na ovoj liniji trenutno prometuje jednom tjedno, svake subote, a 25. svibnja uvest će i drugi tjedni let, srijedom.

Uz Lufthansu, Condor će na ovoj liniji prometovati jednom tjedno, također subotom, sve do kraja rujna pa Zračna luka Rijeka ima redovnu vezu s Frankfurtom ukupno tri puta tjedno. Jučer je, na prvom letu Condora iz Frankfurta, u Rijeku doputovalo stotinu i troje putnika, dok je iz Rijeke putovalo njih 33.

Condor je danas pokrenuo i najavljenu liniju između Rijeke i Dusseldorfa koja će u prometu biti dva puta tjedno, srijedom i subotom. Prvim letom Condora u Rijeku je doputovalo 146 putnika, dok je s Kvarnera prema Düsseldorfu otputovalo njih 22. Rijeka je s Düsseldorfom povezana i redovnom linijom Eurowingsa koja je također od danas u prometu. Valja također spomenuti kako Eurowings uvodi i liniju iz Stuttgarta, a ove nedjelje i iz Berlina i Hamburga prema Rijeci, donosi Croatian Aviation.

L.B.

Komentari