Nezapamćena prometna nesreća u Labinu – pijana vozačica zabila se u terasu prepunog kafića

29
Promenta policija prometna nesreća

Istarska policija izjavila je jutros kako je vozačica koja je osobnim automobilom u noći sa subote na nedjelju uletjela u prepuni ugostiteljski objekt, »Rock Caffe« u Labinu, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala dok ih je četvero ozlijeđeno, bila pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, prenosi Novi list.

Nesreća se dogodila u subotu oko 23.45 sati, u Ulici Zelenice.

28-godišnja vozačica je upravljala automobilom VW Polo pulskih oznaka. Vozila je kolnikom Ulice Zelenice, a došavši do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, zbog neprilagođene je brzine udarila u desni nogostup te prešla preko obje prometne trake, popela se na nogostup s lijeve strane pa prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukciju terase »Rock Caffe-a«, udarivši u skupinu posjetitelja.

Nešto iza 1 sat policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je od ozljeda preminuo 34-godišnji muškarac. U riječkoj bolnici utvrđeno je i kako su 32-godišnjakinja i 31-godišnjak teže ozlijeđeni, dok je u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena 27-godišnjakinji i 29-godišnjaku koji su lakše ozlijeđeni.

Policija je uhitila 28-godišnju vozačicu te se nad njom trenutno provodi kriminalističko istraživanje.

Komentari