Netko u Rijeci truje mačke! Nudi se nagrada onom tko ima informacije o počinitelju

26

Udruga Mijau iz Rijeke koja funkcionira po projektu „Uhvati, steriliziraj, vrati“ jučer se susrela sa slučajem trovanja mačke. Ovo trovanje, naravno nije prvo. Slučajevi trovanja mačaka već su zabilježeni u Sušačkoj Dragi, a iz Udruge Mijau kazali su kako nude novčanu nagradu onome koji ima više informacija o počinitelju:

Potvrđeno trovanje. Umrla u teškim mukama i iskrvarila. Ovo je druga maca koja je već otrovana u Sušačkoj Dragi u Rijeci u blizini vulkanizerske radione „Vulko“ kroz dva mjeseca. Nije imala vlasnika, no imala je svoje ljude u Vulku koji su je hranili i brinuli se o njoj. Sterilizirana je i cijepljena. Vulke više nema, otišla je tamo gdje nema ljudskog odvratnog smeća, tamo gdje će počiniteljima zla jednog dana biti suđeno. Molimo sve za oprez, a ako netko ima saznanje, molimo ime i prezime trovača u inbox. Zagarantirana anonimnost. Nagrada 500 kuna.

Slučaj je prijavljen policiji u postupak. Ako itko išta zna, molimo vas dojavite u inbox. Ono što poručujemo svima, pravda je bar po Bogu dostižna, nadamo se da će sve slične stići božja kazna.“

170187161_1838779979611433_5866895474070561675_n
Izvor: Screenshot Facebook

Komentari