Nakon prvog riječkog “ženskog” semafora više ništa nije isto – Bloger Krule o novom znaku koji je osvanuo na jednom gradilištu…

112
Bloger Krule/Facebook

Bloger Krule komentirao je postavljanje prvog „ženskog“ semafora u Rijeci. Nakon semafora sa ženskom siluetom promjene su prirodan slijed…

Prema zadnjim informacijama iz Rijeke, nakon postavljanja pješačkih semafora na kojima je istaknuta silueta ženske osobe, tome nije kraj.
Naime, jutros je na jednom gradilištu postavljen prvi znak “Radovi”, gdje je bivša silueta zamijenjena siluetom ženske osobe, baš kao na semaforima.
Na stotine građevinara u Rijeci su oduševljene. Mile Vapno je jedan od njih te je izjavio:

– “Dosta mi je ovog jaja partyja na baušteli, napokon žene dolaze! Možda se napokon krenemo tuširati… a možda i ja načmem onaj pino silvestre što sam ga prije 30 godina dobio za 18ti rođendan.
Nakon što smo mu objasnili da se samo mijenja znak a sve i dalje ostaje isto, Vapno je vidno razočaran i sa suzama u očima izjavio:
– “Znači… ispod suknje ku*ac!”, objavio je Krule na Facebooku i izazvao brojne jednako duhovite komentare.

„…To je znak za radove u Škotskoj“….a padali su i prijedlozi „ Po meni bi najbolje bilo da je na semaforima za pješake samo znak cipele-ono, hodaj/pješači, p*** ti materina“.

Ja ne vidim i dalje ženu da nešto radi nego gospođu koja se bori sa kišobranom“, zaključio je jedan.

Komentari