Nakon južine ponovo dolazi zahlađenje

16

Današnji dan obilježit će nam pretežno oblačno vrijeme, poslijepodne te naročito navečer uz čestu kišu kada lokalno može i zagrmjeti. Najviše kiše očekuje se na riječkom području i u gorju, a najmanje na jugu i zapadu Istre. Puhat će slab do umjeren, na udare jak jugozapadnjak i južni vjetar, u gorju uz mogućnost olujnih udara. Jutarnje temperature zraka od 5 do 9 °C, dnevne vrijednosti između 10 i 13 °C.

U petak će biti pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, naročito na riječkom području i u gorju gdje može biti obilnih količina. Glavnina kiše stiže kasno navečer. Puhat će slab do umjeren, u gorju jak jugozapadnjak uz mogućnost olujnih udara, poslijepodne će okrenuti na jugo koje na moru može imati olujne udare. Jutarnje temperature zraka od 7 do 10 °C, dnevne vrijednosti između 10 i 14 °C.

U subotu nas očekuje pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, a mogući su i grmljavinski pljuskovi, naročito prijepodne. Puhat će slab do umjeren, na moru ponegdje jak jugozapadnjak, sredinom dana postupno će oslabjeti, a na moru okrenuti na zapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 7 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 11 i 13 °C, prenosi IstraMet.

Komentari