Nakon dvije godine pauze kreće božićni vlak Tin Express HŽ-a!

343
tin express
Foto: Tošo Janković FB

Započeo je adventski vikend, a nakon dvije godine pauze Tin Express vraća se na tračnice!

Riječ je o vlaku u kojem se nalaze Djed Mraz i njegovi pomoćnici. Veselu atmosferu u prekrasno okićenom vlaku jamči prigodan program uz dječje pjesmice i najdraže blagdanske likove sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka, koji dolaze s velikim crvenim vrećama punim darova.

Tin Express na svoju prvu vožnju krenut će 27. studenog i vozit će do 6. siječnja. Obići će sve veće gradove kao što su Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Vinkovci, Slavonski Brod, Varaždin, a po prvi puta putnici će moći posjetiti i adventsku bajku u Delnicama.

Posebne vožnje Tin-expressa za djecu iz dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih organizirane su kroz tjedan, dok je vikendom vlak otvoren svima koji se žele zabaviti i uživati u nezaboravnom putovanju punom osmijeha i dobrog raspoloženja. U veselom blagdanskom duhu organiziraju se i tradicionalne humanitarne vožnje.

Ujedno, 3. prosinca na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, HŽ putnički prijevoz organizirat će i pet humanitarnih vožnji za djecu s invaliditetom. Cijena karata ovisi o gradu u Hrvatskoj, no kreće se od 45 do 60 kuna.

L.B.

Komentari