Na riječkim ulicama došlo do tučnjave između navijača Rijeke i Hajduka, ima i ozlijeđenih!

1115
Izvor: Facebook

Između 8:30 i 9 sati, u Krešimirovoj ulici u blizini željezničkog kolodvora došlo je do tučnjave između navijača Rijeke i Hajduka, odnosno njih 30-ak.

Dio Torcide, navijačke skupine koja prati Hajduk, krenuo je na današnju utakmicu splitskog kluba u Pulu i zaustavio se u Rijeci. Oko 30-ak torcidaša ubrzo je napadnuto od pripadnika Armade, navijača Rijeke. U sukobu koji je trajao nekoliko minuta ima i ozlijeđenih navijača. Cesta je nakon tučnjave bila puna stakla, krvi i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića, javlja Index.

Vatrogasci su šmrkom s kolnika čistili krv. Do dolaska policije, dio navijača se razbježao, a dio je ipak uhvaćen i priveden. Vlasnica kafića, kojoj je nakon tučnjave ostao demoliran kafić za RTL je kazala: “To su bahati, bahati mladi ljudi. Koji nemaju pojma ništa svojim rukama zaraditi.” Prema neslužbenim informacijama, dvije osobe sa šireg riječkog područja završile su na hitnom traktu riječkog KBC-a. Video ovog nemilog događaja možete pogledati OVDJE

“Kriminalistička istraga je u tijeku. Za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Radi se o tučnjavi više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tijekom dana”, objavila je policija.

L.B.

Komentari