Na Cresu teška prometna nesreća: Sudarili se Porche i autocisterna

205
sudar cres
Izvor: Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Cres FB

Na Državnoj cesti 100 između Hraste i Beleja na Cresu dogodila se teška prometna nesreća. U sudaru su sudjelovali Porche  zagrebačkih registarskih oznaka i autocisterne. Intervenirali su Dobrovovoljno vatrogasno društvo Cres i lošinjski vatrogasci, policija i hitna služba.

Vatrogasci su rezali lim kako bi iz uništenog Porschea izvukli 45-godišnjeg vozača koji je zbog ozljeda prebačen u KBC Rijeka.

Nikola Nemetz, jedan od svjedoka koji se našao na mjestu nesreće na društvenim je mrežama istaknuo: Ovo se dogodi kad 50ak auta Porsche club Adria izađe sa trajekta na Mergu (Cres) i prema Lošinju voze kao manijaci (sigurno 150 km/h, a ograničenje 80 cca), prestižući svaki auto na koji nalete, nebitno gdje i kad (puna linija, zavoj) uključujući i nas, gdje nas je 5 auta prestiglo skupa sa ovim sa slike (dotični je bio zadnji u toj koloni) koji je nakon nekih minutu završio kao na slici. Mi smo naravno došli prvi, ljudi koji su pomalo stizali na mjesto nesreće su svi odreda govorili kako su vozili kao luđaci, vozač šlepera je rekao da je jednog prije jedva izbjegao prešavši na šljunak kako nebi došlo do nesreće međutim ovog nije mogao izbjeći jer je vozio u njegovoj traci. Prošli tjedan su novine bile pune objava o poginuloj obitelji zbog ovakvih koji se utrkuju po cesti ne mareći za druge sudionike u prometu. Danas smo to mogli biti mi, ili bilo tko od automobila tko im se našao na putu. Božjim čudom, vozač cisterne je dobro, a i vozač Porschea se izvukao!”

Više informacija uskoro…

sudar cres
Izvor: Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Cres FB
sudar cres
Izvor: Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Cres FB
sudar cres
Izvor: Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Cres FB

Komentari