Mladić visio s termoelektrane u Plominu visoke 340 metara!

81
Izvor: Instagram Screenshot

Adam Lockwood iz Velike Britanije neovlašteno je upao na posjed termoelektrane u Plominu oko dva sata ujutro i na vrhu termoelektrane visoke 340 metara radio zgibove. Mladić je napisao kako se odmarao 6 sati kada je došao na vrh ne bi li ovim potezom oduševio svoje Instagram pratitelje. Video Adama Lockwooda snimio je prijatelj iz Hrvatske.

Na svojem Instagram profilu napisao je: “Jučer sam proveo ukupno 21 sat na vrhu jednog od najviših europskih dimnjaka, gledajući izlazak, zalazak sunca, dan i noć, 340 metara na nebu, bilo je nadrealno iskustvo i ono koje nikada neću zaboraviti. Ogromni j***** uzvik night.raideru7 koji mi je pokazivao bolesna mjesta oko Pule cijeli tjedan, a koji je sa mnom došao na dimnjak i zamolio me da to učinim prije više od godinu dana. Ne mogu razumjeti zašto to nisam učinio do sada.

Vjerovali ili ne, od ovakvih stvari ne dobivam apsolutno nikakav adrenalin, nimalo, samo vrlo malo stimulacije u mozgu, što mi otežava pronalaženje stvari koje stimuliraju moj um… Ovo sam ja kako visim na vrhovima prstiju sa zahrđale metalne grede visoke 340 m. Uspon mi je već uzeo značajan dio snage što mi je malo otežalo, ali zastao sam prije nego što je bilo previše. Ovo je moje najviše mjesto s kojeg sam visio (do sada) i rekao bih da je prilično cool.”

Za dimnjak je nadležna Hrvatska elektroprivreda iz koje navode da se istražuje kako su se mladići popeli na dimnjak te gdje su u to vrijeme bili zaštitari.

Njegov video pogledajte na ovoj poveznici.

Komentari