Matej Mitrović novi igrač Rijeke: “Lijepo se vratiti u Rijeku nakon toliko godina”

115

Matej Mitrović vratio se u Rijeku! Matej je u petak obavio liječnički pregled i stavio potpis na novi ugovor i popodne bi se trebao priključiti suigračima na pripremama u Kranjskoj Gori.

“Lijepo se vratiti u Rijeku nakon toliko godina. Dobar klub, lijep grad, odlični navijači i zadovoljan sam”, rekao je Matej Mitrović po dolasku u Rijeku

Nakon dvije sezone u dresu Cibalije, Mitrović je u Rijeku stigao u rujnu 2013. godine. Debitirao je u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv Zmaja (11:0) 9. listopada iste godine. U HNL-u debitirao je dres Rijeke prvi put obukao u pobjedi protiv Zadra (19. listopad 2013.), ali svi će kao najvažniju utakmicu koja je usmjerila njegov put istaknuti ogled protiv Hajduka 6. travnja 2014. godine. Naime, na poluvremenu je zbog ozljede travnjak morao napustiti Dario Knežević, a priliku je dobio Mitrović i sve oduševio.

“Kao i svake godine želimo konkurirati za vrh tablice, što prije se uklopiti u momčad. Pozivam sve navijače da nas podrže ove sezone kao i proteklih godina. Samo Rijeka!”, zaključio je Matej Mitrović.

L.B.

Komentari