Mate Rimac u tajnosti se oženio u Splitu

261
Izvor: Facebook Vesna SPOSA

Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić vjenčali su se u Splitu u Vili Dalmacija nakon 15 godina veze. Mate i Katarina zaručili su se prošlog ljeta. “Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali – sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle”, napisao je tada na Facebook-u Mate Rimac.

Najam vile, koja je u vlasništvu grada Splita, za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase jest 30 tisuća kuna. Intimna svadbena svečanost organizirana je za najbližih 30-ak uzvanika. Katarina je nosila bijeli kombinezon s čipkastim plaštem, dok je Mate Rimac nosio bijelu košulju. Fotografiju s vjenčanja objavio je salon vjenčanica Vesna SPOSA uz opis: “ČESTITKE MATE I KATARINA

Stručnjak, ili bolje rečeno, mađioničar za automobile, Mate Rimac, izrekao je sudbonosno DA sa svojom zaručnicom Katarinom.
Mladenci su se odlučili na intimno vjenčanje u krugu najbližih, no svojom pojavom su očarali mnoge.
Predivna Katarina odlučila se za nekonvencionalnu varijantu vjenčanog outfita – elegantan kombinezon sa očaravajućim šlepom. Svojim hrabrim odabirom postavila je trend budućim mladenkama i pokazala kako se u hlačama može ostaviti bolji dojam nego u vjenčanici.
Čestitamo mladom bračnom paru i želimo Vam pregršt sretnih trenutaka prepunih ljubavi i veselja.”
mate rimac
Izvor: Screenshot Facebook
Crkveno vjenčanje zakazano je za srpanj u Hercegovini budući da su Katarina i Mate iz Livna, prenosi 24 sata.     

Komentari