Kvaliteta zdravstvenog turizma na Kvarneru ponovno nagrađena na EMT konferenciji u Italiji

85

Medicinski turizam Hrvatske dobio je priznanje na 7. European Medical Tourism konferenciji, održanoj 16. i 17. studenog, u Chianciano Termama gdje je prepoznata kvaliteta zdravstvenih usluga dviju vrhunskih klinika s područja Primorsko-goranske županije, Poliklinike Terme i Centra dentalne medicine Orto Nova, članica Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera. Važno je spomenuti da je dodjela nagrada održana u 5 kategorija s 25 podkategorija, te 170 nominacija.

Obje klinike njeguju tradiciju obiteljskog poduzetništva već više od 30 godina

Poliklinika Terme, već poznato, prateći ritam i potrebe modernog načina života modernizirala je zdravstvenu i turističku ponudu crikveničke rivijere. Terme Selce su pod kategorijom „Posebnih medicinskih nagrada“ bili nominirani i osvojili „Nagradu za životno i obiteljsko djelo“, pri čemu je posebno istaknuta uloga na prvom mjestu dr. Vlaste Brozičević kao promotorice u proteklih više od 30 godina zdravstvenog turizma naše regije na međunarodnoj razini. Centar Orto Nova s 15 ordinacija te 60 visoko kvalificiranih i stručnih djelatnika spada u sam vrh dentalnih klinika u Hrvatskoj, stoga je u osvojila nagradu u kategoriji „Najbolji stomatološki tretman za međunarodne pacijente“. Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera bio je nominiran u kategorijama za „Najbolju marketinšku inicijativu godine“ te „Najbolju asocijaciju u medicinskom turizmu“.

Kvaliteta zdravstvenog turizma na kvarneru

Ovo je treća godina zaredom da Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera i njegove članice predstavljaju zdravstveno turističku ponudu Kvarnera na European Medical Tourism konferenciji. Tijekom dvodnevnog programa EMT konferencije, održani su mnogobrojni B2B sastanci kojima je fokus bio na  prezentaciji jedinstvenog recepta za zdravlje što ga ima samo Kvarner, predstavljene su ponude članica Klastera te je stavljen naglasak na prepoznavanje potrebe za obnovom tijela i duha svakog pojedinca. Gostovanje Klastera i njegovih članica organiziran je uz podršku Turističke zajednice Kvarnera.

EMT

EMT je globalna konferencija o medicinskom turizmu na kojoj se povezuju turističke agencije i turoperatori s lječilištima, klinikama i bolnicama iz cijeloga svijeta. Ovaj B2B događaj omogućuje svima prisutnima povezivanje s novim poslovnim partnerima u međunarodnoj industriji termalnih, zdravstvenih i wellness usluga. Izvrsnost ustanova i klinika na Kvarneru još jednom je pokazala kako je Kvarner mjesto za odmor s dodanom vrijednošću – u ljekovitom području ovoga kraja svatko je potpuno siguran u rukama dokazanih stručnjaka koji pružaju visoku kvalitetu usluge.

Komentari