Kreće 2. sezona NA KAUČU – prvi gost Ćiro Blažević

29

Prvi riječki podcast NA KAUČU by Vedrana Lisica nakon iznimno uspješne prve sezone u kojoj je ugostio mnoge poznate ličnosti, nakon zimskih ferija ide dalje! Druga sezona NA KAUČU by Vedrana Lisica kreće u utorak, 19.1.2021. a sezonu otvara ni manje ni više nego legendarni Miroslav Ćiro Blažević.
Trener svih trenera, u novom studiju, na novom, većem, ljubičastom custom made kauču kojeg je napravila tvrtka Ritex d.o.o. raspričao se o svojem djetinjstvu koje je proteklo u velikom siromaštvu, o teškim danima u emigraciji, o tome kako se borio dok nije došao do posla a onda i rezultata. Pričao je naravno i o vatrenima, o disciplini i ambijentu koji moraš imati da bi uopće radio s igračima koji su „face“ ali kod kojih ni taštine ne izostaje.
Što zamjera Mamiću, je li ikad igrao namještenu utakmicu, koja je bolja generacija Ćirini vatreni ’98. ili Dalićevi 2018., što mu je Tuđman nudio, kako danas gleda na svoju kandidaturu za predsjednika, ali i kako gleda na NK Rijeku i povijesnu diskutabilnu utakmicu s Osijekom ’99.
Niije to sve! O čemu je sve Ćiro razgovarao s autoricom i voditeljicom Vedranom Lisica doznat ćemo u utorak 19.1.2021. u 19 sati na YouTube kanalu NA KAUČU by Vedrana Lisica, a najavni trailer već je dostupan:

Podsjetimo, na kauču smo dosad već imali prilike vidjeti ljude poput Blogera Krule, Alena Vitasovića Mrleta iz Leta3, Ivice Puljka, Davora Jurtkoića i Maria Battifiace, kao i neke manje poznate ali zanimljive ljude koji su na kauču iznosili svoje osobne životne priče. Nekoliko epizoda bilo je posvećeno posebnim temama, poput teme seksa i seksualne terapije ili pak mindfulnessa.

Na kauču by Vedrana Lisica možete pratiti i na društvenim mrežama (Facebook i instagram) gdje se nerijetko objave dodatni isječci te publika dobije priliku postavljati pitanja gostu.

Komentari