Komadina: S kandidatima za zamjenike obuhvatili smo cijelu PGŽ

34

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina nada se da će na toj funkciji ostati još naredne četiri godine. Još je ranije najavio svoju kandidaturu, a sad je predstavio i tko će biti njegovi kandidati za zamjenike.

Dvoje aktualnih zamjenika našli su se ponovno na listi, a novo ime u njegovom timu je Vojko Braut. Riječ je o riječkom SDP-ovcu koji je htio biti i kandidat za gradonačelnika Rijeke, ali je uz svega jedan glas razlike na tu funkciju ispred SDP-a ipak kandidiran Marko Filipović.

“Krećemo u ovu izbornu utakmicu s Kantride, iz najsportskijeg kvarta u našoj županiji. Usmjerit ću se na razvoj zdravstvenog turizma, unapređenje upravljanja morem, obalom i lukama, poboljšanje usluga upravnih službi i razvoj mreža domova za starije. Kandidati za moje zamjenike su: Vojko Braut, mladi, ali iskusni riječki pravnik koji je u politici već 17 godina, naša Marina Medarić s Cresa koja dužnost zamjenice župana uspješno obnaša već 8 godina i Petar Mamula iz Gomirja, naš kandidat iz redova srpske nacionalne manjine, koji povjerenje građana također uspješno opravdava već dva mandata”, poručio je Komadina.

Komentari