Kakvo nas vrijeme očekuje za Prvi maj?

45

Djelomice sunčano, ali i nestabilno vrijeme uz lokalne pljuskove, naročito u unutrašnjosti Istre i na riječkom području obilježit će današnji dan. Najviše sunčanog vremena očekujemo na jugu poluotoka. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 8 do 13 °C, dnevne vrijednosti između 19 i 23 °C.

U subotu, na Međunarodni praznik rada bit će pretežno sunčano vrijeme, sredinom dana uz umjeren razvoj oblaka ponajprije u gorskom području može biti lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom. Kasno poslijepodne i navečer atmosfera će se posvuda destabilizirati uz mjestimičnu kišu. Puhat će slabo do umjereno jugo, kasno navečer okrenut će na umjeren i jak jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 9 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 20 i 25 °C.

Djelomice sunčano vrijeme, u noći i prijepodne uz mjestimičnu kišu i lokalne pljuskove očekuje nas u nedjelju. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, u višem gorju s olujnim udarima. Jutarnje temperature zraka od 10 do 15 °C, dnevne vrijednosti između 17 i 23 °C, prenosi IstraMet.

Komentari