Jutros je u Zagrebu došlo do pucnjave – Muškarca i ženu upucali kad su izlazili iz auta

23

Jutros je u Zagrebu u Lovinčićevoj ulici na Žitnjaku nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU zagrebačke došlo do pucnjave, saznaje Indeks. Prema neslužbenim informacijama ranjene su dvije osobe. Policija je na terenu i obavlja očevid.

“Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku”, poručili su iz PU zagrebačke.

Komentari