Hrvatska nagrađuje cijepljene! Zagorci će moći besplatno u toplice, Splićani na ‘Francuzicu’ u kazalište…

141

Amerikanci imaju lutriju, stipendije studentima, a u Srbiji su isto pokušali s dinarima i pečenim volovima kao nagradom za cijepljenje protiv Covida-19. A što radi Hrvatska? Biste li se predomislili da nakon cijepljenja recimo imate priliku osvojiti 250 000 dolara? Možda bi se predomislili i da vam netko ponudi besplatne krafne svaki dan do kraja godine, ili da dobijete bon za shopping. Sve zemlje danas muči taj isti problem, i svi pokušavaju što god znaju.

Hrvatska ima 700.000 doza viška. Zasad znamo da će od ponedjeljka sela obilaziti Covid-autobusi u kojima će se moći cijepiti tko želi, a u Splitu, kako doznaje RTL, onaj tko se cijepi može besplatno na jednu predstavu u HNK. “Predstava će biti 23.6. u HNK “Francuzica” za sve one koji su cijepljeni sa dvije doze cjepiva dobit će besplatnu ulaznicu”, poručila je ravnateljica NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin za RTL.

“Tko se cijepi da dobije kartu za besplatno kupanje u jednom od naših zagorskih toplica”, kazao je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

 

 

Komentari