Hoćemo li zaista moći kupiti Čokolindu? Predsjednica dala zeleno svjetlo Podravki

232

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u utorak navečer bila je u Hrvatskom domu u Križevcima, gdje je izjavila da nema ništa protiv toga da Podravka izda proizvod pod nazivom Čokolinda.

“Rekla sam kolegama iz Podravke, dajem vam svoju suglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako. Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Europe, nego i u području Zaljeva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati.

U životu što te ne ubije, to te ojača, a toliko sam toga već prešla da ove ‘črčarije’ koje pišu neki naši novinari i politička elita ne znače ništa. Meni, ono što znači, što mi je bitno kada dođem među vas, kada dođem na selo, u ruralna područja, kada dođu bakice, kada dođu proizvođači i kažu – ‘Predsjednice borite se i dalje za nas, borite se za Hrvatsku. Iza vas smo, stojimo iza vas. Nema ljepšeg od toga,” izjavila je pritom predsjednica, a prenio Prigorski.hr. 

Podsjetimo, “Čokolinda” je naziv skovan prije tri godine kada se predsjednica javno ispričala nakon što je djeci u dubrovačkom dječjem vrtiću zabunom podijelila srpske čokoladice.

Štogod da se dogodi u nastavku ove priče, vjerujemo da će se barem djeca razveseliti svakoj čokoladici.

 

Komentari