HGSS spasio štene iz kanjona rijeke: “Ona se sva trese, a mi svi plačemo”

62
hgss spašava psića
Napokon u sigurnim rukama HGSS-a Photo: Facebook

Jučer je navečer Makarski HGSS dobio dojavu udruge Šapama od srca Makarska o ostavljenom psiću u 100 metara dubokom kanjonu rijeke Cetine. HGSS je dojavu shvatio ozbiljno i odmah krenuo u spašavanje.

Udruga Šapama od srca Makarska je dobila je pak dojavu od vlasnika psa Trefa, koji je prilikom šetnje nanjušio malo štene i počeo lajati.

“Danas po dojavi od Udruga Šapama od srca Makarska, petero spašavatelja HGSS stanice Makarska uputilo se prema kanjonu rijeke Cetine na području Općine Zadvarje. Dojava je zaprimljena oko 18:20 sati, a u 19:05 spašavatelji su već bili na terenu, te krenuli sa izvlačenjem štenca, koji je od strane neodgovornih vlasnika odbačen u duboki i strmi kanjon rijeke Cetine. Po mokrom i skliskom terenu sa dubine od preko 100 metara, spašavatelji su oko 20,45 sati uspješno izvukli psa na sigurno. Ovim putem apeliramo na sve vlasnike kućnih ljubimaca da se odgovorno odnose prema svojim ljubimcima, jer ovo nije način za rješavanje neželjene mladunčadi”, piše HGSS na svojoj Facebook stranici.

Malena je spasena 🙏Hvala GSS Makarska ❤❤❤Nasa volonterka je zvala i rekla da vode malenu kuci u toplo uz rijeci "ona se sva trese, a mi svi placemo" !

Objavljuje Udruga Šapama od srca MakarskaSrijeda, 10. travnja 2019.

AKCIJA IZVLAČENJA PSA IZ KANJONA CETINEDanas po dojavi od Udruga Šapama od srca Makarska, petero spašavatelja HGSS…

Objavljuje HGSS Stanica MakarskaSrijeda, 10. travnja 2019.

Vrijedna ekipa HGSS-a svakako zaslužuje sve pohvale, a mi se nadamo da će štene doći u ruke osobe koja će ga voljeti i brinuti se o njemu.

Komentari