Građani Rijeke i okolice pokrenuli peticiju za izgradnju novog stadiona i nebodera na Kantridi

189
stadion kantrida

Nakon nedavne objave plana za izgradnju novog stadiona i nebodera na Kantridi, grad Rijeka se našao podijeljen između entuzijazma i zabrinutosti. Ovaj ambiciozni projekt nije prošao nezapaženo, a mnoge Riječanke i Riječani podijelili su svoje mišljenje o tome kako će ovaj plan utjecati na izgled i karakter njihovog voljenog grada.

Za mnoge stanovnike Rijeke, predloženi neboder je izazvao zabrinutost zbog njegove veličine i utjecaja na vizuru grada. Smatraju da bi takva monumentalna struktura narušila estetiku ovog dijela grada i mogla bi poremetiti harmoniju između prirodnog okoliša i urbanog pejzaža.

Međutim, unatoč kontroverzama, postoje i oni koji podržavaju ovaj ambiciozni projekt. Oni vjeruju da bi izgradnja novog stadiona i nebodera na Kantridi mogla donijeti značajne ekonomske i urbanističke koristi gradu. U svjetlu podijeljenih stavova, grupa entuzijasta nazvana “Građani Rijeke i okolice” je pokrenula peticiju za podršku izgradnji novog stadiona i nebodera na Kantridi. Oni vjeruju da bi ovaj projekt mogao predstavljati važan korak naprijed za razvoj grada, a peticija se može potpisati OVDJE. Peticiju je već potpisalo 1.040 građanki i građana.

Komentari