Dragan Tadić i Fausto Budicin službeno predstavljeni: “Velika odgovornost i velika čast”

52

Dragan Tadić i Fausto Budicin u utorak na konferenciji za medije su službeno  predstavljeni kao nova imena koja će povesti Rijeku u novu sezonu.

Obojica su ostavila dubok trag u dresu Rijeke, Dragan Tadić odigrao je 199 utakmica i osvojio dva Kupa Hrvatske, dok je Fausto Budicin upisao 158 nastupa.

Sretan sam, velika odgovornost je pred nama hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i Upravi, ne moram naglašavati koliko volim Rijeku. U klubu sam bio od pionira do seniora, osvojio dva Kupa Hrvatske, bio sam i pomoćni trener… Iznimna mi je čast i ponosan što sam ovdje, rekao je Dragan Tadić.

Hvala svima koji su nam čestitali na imenovanju, drago mi je da su reakcije javnosti pozitivne i to je dodatna obaveza za nas da opravdamo povjerenje i potvrdimo da smo stručni i adekvatni da ispunimo ciljeve, ustvrdio je Fausto Budicin.

U odluci što je najbolje za Rijeku odlučili smo se za Rijeku na riječki pogon. Puno znanja, emocije , strasti i ljubavi prema klubu i sigurni smo da smo dobro odabrali, rekao je Robert Palikuča, generalni menadžer za sport.

L.B.

Komentari