Dobri čovjek iz Makarske s familijom čisti smeće i poziva druge da mu se pridruže!

54
Foto/Facebook

Evo mi smo na Pelješcu. Točnije na plaži pokraj Trstenika. Smeće je hrvatsko, crnogorsko, albansko, grčko i tursko a ja volim reći da je samo moje. Ako nam se netko želi pridružiti, slobodno. Smeća ovdje ima baš u izobilju“, objavio je na Facebooku Makaranin Krešimir Žanetić.

Objavljuje Kresimir ZaneticSubota, 4. siječnja 2020.

 

Ovaj plemeniti čovjek vlastitim primjerom želi potaknuti i ostale da mu se pridruže, jer nažalost, smeća ima svuda oko nas.

Objavljuje Kresimir ZaneticPonedjeljak, 6. siječnja 2020.

 

Zasad, u akciji čišćenja Krešimira vjerno prati  njegova obitelj i tek nekoliko sljedbenika koje je Krešimirov čin silno dojmio.

Zanimljivo, komentari na objavu Krešimira Žanetića redom su pozitivni, časte ga pohvalama, no zasad bez prevelikog odaziva.

Pusti lajkovi a da nema moje familje i Milena Kuran smeće bi danas opet skuplja sam.

Objavljuje Kresimir ZaneticPonedjeljak, 6. siječnja 2020.

 

Pusti lajkovi a da nema moje familje i Milena Kuran smeće bi danas opet skuplja sam“, objavio je Krešimir.

Krešimir Žanetić, ja sam svoj zadatak ozbiljno shvatila!!Za nepunih pet minuta sve sam ovo pronašla ispred Petra Pana, na Osejavi!!#malimkoracimapomičemoplanine##neželimdamiseunuciugušeusmeću##sramnasbilo#

Objavljuje Milena KuranPonedjeljak, 6. siječnja 2020.

 

Da ne ostane samo na pustim lajkovima, neka jedna od novogodišnjih odluka bude i odgovorniji odnos prema prirodi. Za početak, ne bacajte smeće! Ono nije tuđa, nego naša briga i zato slijedimo Krešimirov primjer!

Komentari