Deložacija Dragana i Snježane iz Rukavca odgođena za srpanj!

185
Izvor: Vjerujete li u čudo? FB

44-godišnji Dragan i 42-godišnja Snježana od rođenja žive u Rukavcu. Njihovi roditelji naslijedili su jedan dio kuće nakon što su dogledali stariji bračni par. Međutim za svog života to nikad nisu pravno prepisali. Nakon 44 godine, prijetilo im se deložacijom 1. lipnja jer. Za starinu potrebno je uplatiti 500.000 kuna kako se to ne bi dogodilo. Srećom, postoje dobri ljudi koji su pokrenuli Facebook grupu “Vjerujete li u čudo” i krenuli sakupljati donacije.

Danas su objavili i kako je deložacija odgođena za mjesec dana, odnosno za 1. srpnja. Time se dobiva na dodatnom vremenu za prikupljanje donacija, a u sve se uključio i odvjetnik koji sve ovo odrađuje pro bono i u svoje slobodno vrijeme. Do sada je skupljeno 145.204 kune.

Ako ste u mogućnosti, uplatiti možete na sljedeći broj računa:

Vlasnik: Udruga NIT
Broj računa: HR9324840081502026215
Poziv na broj: datum uplate
Model: HR 00
Opis: donacija

U akciju su se uključili i ugostitelji

U nastavku možete pronaći popis ugostiteljskih objekata kod kojih možete ostaviti dobrovoljni prilog:

“Stancija Kovačići” Rukavac
“Damar” Rukavac
“Tin” Trinajstići
“Barcode” Matulji
“Štacion” Matulji
“Kavana Marijana” Matulji
“Wiener” Mučići
“Žejanka” Brgud
“Jadro” Jušići
“Surf” Volosko
“Moho” Volosko
“Galija” Opatija
“Planinski bar” Učka
“Napokon možemo službeno objaviti da je DELOŽACIJA ODGOĐENA do 01.07.2022. a to znači da za 5 dana Snježana i Dragan ne moraju napustiti svoj dom i da dobivamo još vremena za rješavanje situacije.
Veliko veliko hvala našem odvjetniku koji sve ovo odrađuje, uzima svoje radno i slobodno vrijeme da pomogne Draganu i Snježani bez ijedne kune naknade,” poručili su u Facebook grupi “Vjerujete li u čudo”.
Snimka zaslona 2022-05-26 170430
Izvor: Screenshot FB

Komentari