Centru za rehabilitaciju „Fortica“ doniran prihod od humanitarnog koncerta „Va dihe mora“

119
Centru za rehabilitaciju „Fortica“ doniran prihod od humanitarnog koncerta „Va dihe mora“

Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici doniran je iznos od 7.485,00 eura prikupljen na humanitarnom koncertu „Va dihe mora“ u organizaciji Primorsko-goranske županije i osam županijskih lučkih uprava PGŽ koje ove godine obilježavaju 25 godina djelovanja.

Župan Zlatko Komadina i predsjednik Zajednice županijskih lučkih uprava Mario Kružić uručili su ček ravnateljici Centra Elizabeti Batinić pri čemu su naglasili važnost djelovanja ustanove i pohvalili učinkovitost rukovodstva i svih djelatnika koji svakodnevno ulažu trud i znanje kako bi korisnicima olakšali svakodnevicu.

Ravnateljica Banić istaknula je da će donirani iznos upotrijebiti za poboljšanje uvjeta boravka korisnika i kako je svaka pomoć dobrodošla, zahvalivši organizatorima te svima koji su doprinijeli u provedbi hvalevrijedne humanitarne akcije, a koja će se prema riječima Kružića zasigurno nastaviti provoditi.

Svečanom uručenju nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić te ravnatelji županijskih lučkih uprava Alessandra Selak, Dijana Mihaljević i Alfred Franković.

Na humanitarnom koncertu „Va dihe mora“ održanom u Opatiji nastupili su brojni glazbenici – Damir Kedžo, ženska klapa Luka, Joso Butorac, Martina Majerle, Vivien Galletta, Voljen Grbac, Tamara Brusić, klapa Tić, Melanija, Katja Budimčić Sabljar, Duško Jeličić Dule, a zapjevao je i sam voditelj Mario Lipovšek Battifiaca. Glazbeno su izvođače podržali Mladen Žmak, Andrej Baša, Robert Grubišić te Andrej Babić, a program je obuhvaćao skladbe MIK festivala koji ove godine slavi 60. rođendan.

Komentari