Čak dvije škole iz Primorsko-goranske županije dobitnice prestižnog Godišnjeg priznanja Imperial

93
škola

Čak dvije škole iz naše Primorsko-goranske županije ovogodišnji su dobitnici prestižnog Godišnjeg priznanja “Imperial” koja se svake godine dodjeljuje za sudjelovanje učenika u projektima zajednice u kojoj žive te time podižu njen ugled i ugled same škole koju pohađaju.

Dodjela će se održati na Svjetski dan djece, 20. studenog 2023. godine u hotelu Hilton Imperial u Dubrovniku uz nazočnost izaslanika podpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Dubrovnika.

Dobitnici su učenici Elektroindustrijske i obrtničke škole, Luka i Marko Bosančić koji su se istaknuli sudjelovanjem u humanitarnom projektu “Teens 4 Kids”. Projekt je bio usmjeren na pružanje podrške Domu sv. Ana u Rijeci (ugradnja senzorne sobe). Učenike je na javni poziv prijavila voditeljica projekta vjeroučiteljica Marijana Medanić uz podršku ravnatelja škole Borisa Caputa.

Osnovna škola Bakar također je dobila ovo hvale vrijedno priznanje. Za svoje humano djelovanje, hrabrost i ustrajnost tijekom liječenja bolesnog brata nagrađena je učenica 3. razreda Marina Alaburić koju je na javni poziv prijavila i predložila njena učiteljica Alma Hess uz podršku ravnatelja Škole Tomislava Uzelca-Šćirana.

Komentari