Burni dani: Puno oblaka, snijeg ponegdje čak i na obali!

51

Danas će na Kvarneru biti promjenjivo i pretežno oblačno s povremenom kišom, samo prolazno je poslijepodne u riječkom zaleđu iznad 500 metara moguć snijeg. Nije isključeno da snježna granica bude i niža s intenzitetom oborina. Puhat će umjereno i jako jugo, navečer u okretanju na buru. Jutarnja temperatura od 7 do 13 °C, dnevna od 2 do 10 °C. U Gorskom kotaru pretežno oblačno uz mogućnost susnježice i snijega. Puhat će umjeren jugozapadni vjetar, zatim sjeveroistočnjak. Jutarnja temperatura od 0 do 5 °C, dnevna -3 do 2 °C

Djelomice sunčano bit će na Kvarneru u ponedjeljak. Puhat će umjerena do jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 3 do 8 °C, dnevna od 6 do 11 °C. U Gorskom kotaru bit će promjenjivo oblačno uz mogućnost snijega u prvom dijelu dana. Kasnije se očekuje i razvedravanje. prema kraju dana. Puhat će umjeren sjeveroistočnjak. Jutarnja temperatura od -8 do -3 °C, dnevna -4 do 1 °C.

Pretežno sunčano vrijeme bit će u utorak na Kvarneru. Vjetar slab. Jutarnja temperatura od 1 do 6 °C, dnevna od 6 do 11 °C. U Gorskom kotaru također pretežno sunčano. Puhat će umjeren sjeveroistočnjak. Jutarnja temperatura od -12 do -7 °C, dnevna -5 do 0 °C, javlja RiMeteo.

L.B.

Komentari