Bunjac skrivio prometnu nesreću autom Živog zida

19

Oko 15,40 sati na križanju Tuškanove i Vrbanićeve ulice sudarili su se taksi i Renault Clio, koji je u vlasništvu stranke Živi zid. Za volanom je bio sad već bivši član stranke – Branimir Bunjac.

Do nesreće je došlo kad je Bunjac oduzeo prednost taksiju i tako je vozilo odbačeno na parkirani automobil, pri čemu je ozlijeđena putnica u taksiju. Bunjac je prošao bez ozljeda, kao i njegov Clio.

Bunjac je priznao krivnju i javno se ispričao:”Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji.” -napisao je na Facebooku.

“Ovih dani” Bunjac je istupio iz stranke Živi zid zajedno s Ivanom Pernarom zbog sukoba unutar stranke. Bunjac i Pernar stali su u javnost s optužbama da Vladimira Palfi vrši samovolju u stranci.

Komentari