Breaking News! Strpljivo je čekao 14 godina, a onda se pojavio ON…

42
Foto/Facebook Noina Arka

On je Tvoj prijatelj, Tvoj partner, Tvoj branitelj, Tvoj pas. Ti si njegov život, njegova ljubav, njegov vođa. On će biti Tvoj, vjeran i iskren, do posljednjeg daha. Budi dostojan njegove odanosti“, divna je pjesma o našim četveronožnim prijateljima.
I zaista, budimo dostojni njihove odanosti.

Iz Noine Arke stiže odlična, zapravo prijelomna vijest, koja bi mogla ozbiljno poljuljati sve koji imaju predrasude o udomljivanju starijih pasa.
Četrnaestogodišnji Žak, azilski veteran, koji je boraveći u Noinoj Arki uplovio u treću pseću dob, dočekao je svoga čovjeka. Sve je te godine Žak strpljivo čekao. Bio je zaštitna njuška azila, ljubimac volontera…onda se pojavio ON i poželio baš Žaka. Dogodio se klik, uzajamna ljubav na prvi pogled. Želimo Žaku i njegovu udomitelju sretan i dugovječan suživot.
I još nešto, za one koji ne znaju, psi vole jednako snažno bez obzira na dob, najbolje to mogu potvrditi oni koji imaju čast biti u njihovom društvu!

 “😍😍😍I JEDAN BREAKING NEWS IZ NOINE ARKE – MALENI ČETRNAESTOGODIŠNJI PSIĆ ŽAK JE UDOMLJEEEEN 😍😍😍
Obožavali su ga volonteri, obožavali su ga svi koji su ga upoznali, i našem djedici nije odolio ni udomitelj. Ovo je trenutak kada je Žak krenuo iz Noine arke njegovoj kući. I samo da znate – dobro se snašao.❤️
Žaku su pomagali njegovi sponzori kojima se zahvaljujemo ovim putem.
To su stalni sponzori: Marina Veljača, Ivna Kirinčić Palić, Lucija Vojković i Karolina Cigula Božičević. Tu su i tromjesečni sponzori: Anton Premec, Natali Ušljebrka i sponzorica iz 2017. koja je željela ostati anonimna.
🐾Hvala vam svima i u Žakovo ime!🐾
Starčiću naš, uživaj i budi nam još dugo zdrav, živahan i simpatičan.😊😊😊”, objavili su iz Noine Arke na svojoj Facebook stranici.

😍😍😍I JEDAN BREAKING NEWS IZ NOINE ARKE – MALENI ČETRNAESTOGODIŠNJI PSIĆ ŽAK JE UDOMLJEEEEN 😍😍😍Obožavali su ga…

Objavljuje Noina ArkaČetvrtak, 10. listopada 2019.

Komentari