Naslovnicaa Aktualno Hrvatska Botel Marina kratkotrajno se zatvara zbog odlaska na redovito održavanje

Botel Marina kratkotrajno se zatvara zbog odlaska na redovito održavanje

16
Podijeli

Botel Marina Rijeka kratkotrajno će biti zatvoren u siječnju zbog odlaska na redovito održavanje broda u remontno brodogradilište Viktor Lenac. Remont i održavanje zakazani su nakon odličnog dočeka Nove godine na koji je  realiziran u suradnji s udrugom LP Rock, Rijeka.

Ponosni su na činjenicu da sezonu 2018. smatraju najuspješnijom kako po broju noćenja tako i po financijskim pokazateljima, od otvorenja objekta 2013. godine.

U protekloj sezoni ugostili su posjetitelje iz preko 88 zemalja svijeta , no nastavljaju tražiti nove ideje i mogućnosti kako bi unaprijedili

Svoju smještajnu i ugostiteljsku uslugu svim posjetiteljima, kakao vele,  najdraže im Rijeke – grada koji teče.

Botel Marina isplovljava iz riječke luke 10. siječnja u 11 sati, a planirani povratak je 17. siječnja u popodnevnim satima.

Odmah po završetku remonta na Botelu Marina će se 19. siječnja u 20 sati održati 7. Donorski bal u korist Sigurne kuće Rijeka – UZOOR) „Noć krinolina na brodu Marina“ 

VIP ulaznice u vidu donacije u ponudi su po cijeni od 150,00 kuna, a mogu se preuzeti na recepciji Botela Marina ili rezervirati na telefon 098 258 220.

(ulaznice uključuju piće i fingerfood). 

Komentari