Botel Marina kratkotrajno se zatvara zbog odlaska na redovito održavanje

22

Botel Marina Rijeka kratkotrajno će biti zatvoren u siječnju zbog odlaska na redovito održavanje broda u remontno brodogradilište Viktor Lenac. Remont i održavanje zakazani su nakon odličnog dočeka Nove godine na koji je  realiziran u suradnji s udrugom LP Rock, Rijeka.

Ponosni su na činjenicu da sezonu 2018. smatraju najuspješnijom kako po broju noćenja tako i po financijskim pokazateljima, od otvorenja objekta 2013. godine.

U protekloj sezoni ugostili su posjetitelje iz preko 88 zemalja svijeta , no nastavljaju tražiti nove ideje i mogućnosti kako bi unaprijedili

Svoju smještajnu i ugostiteljsku uslugu svim posjetiteljima, kakao vele,  najdraže im Rijeke – grada koji teče.

Botel Marina isplovljava iz riječke luke 10. siječnja u 11 sati, a planirani povratak je 17. siječnja u popodnevnim satima.

Odmah po završetku remonta na Botelu Marina će se 19. siječnja u 20 sati održati 7. Donorski bal u korist Sigurne kuće Rijeka – UZOOR) „Noć krinolina na brodu Marina“ 

VIP ulaznice u vidu donacije u ponudi su po cijeni od 150,00 kuna, a mogu se preuzeti na recepciji Botela Marina ili rezervirati na telefon 098 258 220.

(ulaznice uključuju piće i fingerfood).