Boris Grašo: Otišao je dobar duh Kantride i Rujevice

104
boris grašo

U utorak nas je u 69. godini života napustio Boris Grašo. Naš dragi Boro otišao je na kraju tiho, u potpunoj suprotnosti s načinom života i energijom koju je svaki dan širio na legendarnoj Kantridi i poslije Rujevici.

Možda nepoznat široj javnosti, naš Boro je uz suprugu Dubravku vodio restoran pod stijenama Kantride, a zatim se zajedno s nama preselio na Rujevicu postavši na svojevrstan način pravi kroničar našeg kluba.

Dobri duh Kantride i Rujevice, nema vjerojatno igrača Rijeke, od pionira do seniora, s kojim Boro nije sjeo za stol i popričao. Iako je uvijek teško gledati iz tuđe perspektive, nećemo puno pogriješiti ako kažemo da je one najiskrenije zagrljaje razmijenio s Mate Malešom i Ivanom Močinićem za koje je imao posebno mjesto u svom srcu.

Na svakom koraku širio je veselje i dobre vibracije na sebi svojstven način, kojeg je nemoguće prenijeti kroz riječi. Oni koji su ga poznavali “prevrtjet će film” u glavi i sjetit će se neke situacije u kojoj ih je naš Boro dobro nasmijao i to će biti najbolji podsjetnik da Boro zapravo nije nigdje otišao i da će uvijek biti tu negdje među nama.

Sve dok postoje ljudi kojima će Boro izmamiti osmijeh na lice i sad kad više nije s nama.

Komentari