Boras Mandić: “Ponosan na svaku sekundu časne funkcije. Uvijek smo mislili svojom glavom i ni u jednom trenutku nismo dopustili politici da se miješa u rad stožera”

23
Izvor: Facebook Marko Boras Mandić

Marka Borasa Mandića u funkciji načelnika Stožera civilne zaštite PGŽ zamijenio je  županijski vatrogasni zamjenik Mladen Šćulac. Slijedom toga, na društvenim mrežama Marko Boras Mandić zahvalio je članovima Stožera i građanima te se na ovaj način oprostio od funkcije načelnika Stožera civilne zaštite PGŽ:

“Hvala svim članovima Stožera CZ na suradnji i na velikom doprinosu onda kada je građanima bilo najpotrebnije! Prošli smo zajedno razne ledolome, obilne snjegove, poplave, evakuacije i na kraju ovo zlo od korone. Od svega što sam radio u životu, posao načelnika stožera mi je zasigurno bila najveća čast, naravno i dužnost i obaveza. Neizmjerno sam ponosan da sam u najtežim trenucima mogao rukovoditi tako vrhunskom ekipom. Ekipom koja je uvijek znala šta i kako napraviti. Mnogi ljudski životi su sačuvani. Vjerujem da ti Bog ne može dati više, od dara da možeš drugom ljudskom biću pomoći i život sačuvati. Ponosan na svaku sekundu časne funkcije. Uvijek smo mislili svojom glavom i ni u jednom trenutku nismo dopustili politici da se miješa u rad stožera. Hvala!”

Snimka zaslona 2020-10-28 083852
Izvor: Marko Boras Mandić Facebook

Komentari