Besplatan prijevoz za žene oboljele od malignih bolesti: ‘Nisi sama – ideš s nama!’

Ovaj hvalevrijedan projekt nastao je kao rezultat suradnje Udruge Nismo same i taksi prijevoznika Radio Taksi Zagreb!

201

U srijedu je sa svojom realizacijom započeo pilot projekt besplatnog taksi prijevoza žena oboljelih od malignih bolesti na kemoterapiju. Ovaj hvalevrijedan projekt naziva ‘Nisi sama – ideš s nama!’, nastao je kao rezultat suradnje Udruge Nismo same i taksi prijevoznika Radio Taksi Zagreb!

Potrebna sredstva za realizaciju projekta, udruga ‘Nismo same’ pridobila je putem natječaja Zaklade Adris i Zaklade Solidarna, a za ovaj su projekt dobili i podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

„Naša udruga u suradnji sa Zakladom Solidarna razvija projekt dugoročnog karaktera kako bi nova socijalna usluga ‘Nisi sama – ideš s nama!’ bila na raspolaganju većem broju građana, a po uzoru na praksu u zapadnoeuropskim gradovima. Radio Taksi Zagreb osigurao je povoljnije cijene, a krajnja usluga za oboljele je besplatna“, navela je predsjednica udruge Nismo same Ivana Kalogjera za Lider.

Predsjednik udruge Radio Taksi Zagreb Jozo Kovačević, istaknuo je kako mu je posebna čast i zadovoljstvo kao taksi prijevozniku pridobiti povjerenje te što je upravo Radio Taksi Zagreb prepoznat kao pouzdan i siguran partner.

 

Komentari