Baka i djed djevojčice iz Nove Gradiške: “Otac je tražio da se djevojčica vrati u obitelj samo zbog roditeljskog doplatka”

84

Baka i djed djevojčice iz Nove Gradiške koju je majka zlostavljala i zbog kojih je posljedica djevojčica preminula, uvjereni su kako njihova kći nije odgovorna za zločin. U razgovoru za Novu TV kazali su: „Ne, to moja kćer nije napravila. Mi to ne vjerujemo, ako je napravila to, milijun posto nije to svjesno napravila. Nešto joj se dešavalo u glavi ili neko, ne znam što. Uglavnom, nešto se događalo s njom.“

Baka navodi kako su majka djevojčice i njezin suprug tražili da se djevojčica vrati u obitelj kako bi dobili roditeljski doplatak: „To je muž tražio. Muž. On je bio za to. Ne, od nje nikad to nisam čula. Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod udomitelja. Ja imam život patnički. I plakala i govorila, plakala i govorila. Ali, on je to tražio samo radi novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je tu dolazila plava, ubijena.“ Nadodala je kako je njezina kćer cijelo vrijeme prijavljivala nasilje, no da je nitko nije slušao.

Komentari