B2Run: Poslovnjaci, Rijeka vas čeka!

64
B2Run Rijeka

Želja za druženjem i osjećajem zajedništva u kompanijama i dalje je u porastu, a B2Run to pruža na jednome mjestu. Nije rijetkost da se, u velikim sustavima, ljudi zapravo niti ne poznaju, unatoč činjenici da svakodnevno surađuju, razmjenjuju poruke i mailove. Upravo zato su događanja poput B2Run-a sjajna prilika za upoznavanje i povezivanje. B2Run pokreće međusobne i međuodjelne komunikacije, jača neformalne veze unutar organizacija te širi osjećaj radosti i zajedništva.

Vidimo se u Rijeci 6. lipnja 2024.

Ovogodišnji B2Run u Rijeci se održava desetak dana prije proslave Dana grada, a okupljanje je, kao i uvijek, u samom središtu gradske luke, na Gatu Karoline Riječke. Prošle je godine sudjelovalo 1250 zaposlenika, menadžera i ostalih članova raznih organizacija, tvrtki iz javnog i privatnog sektora s područja Rijeke, okolice, ali i cijele Hrvatske. No, B2Runu se mogu priključiti i kolege kao navijači te druženje, nakon bodrenja uz stazu, nastaviti u Fun&Run zoni.

“Gledamo li samo kroz prizmu brojki, u 2023. smo zabilježili porast broja sudionika po gradovima između 8 % i 20 %. Veseli nas vidjeti da B2Run obitelj raste iz godine u godinu i da ovakav tip druženja postaje sve atraktivniji javnosti te poslovnoj zajednici. Jedva čekamo druženje u Rijeci” – otkriva Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću B2Runa.

Sve što vam je potrebno su pozitivna energija i želja za druženjem

B2Run staza koja prolazi samim centrom grada i odlična atmosfera među kolegama neizostavan su aspekt riječkog B2Run-a, a možda je upravo zato Rijeka grad u kojem svake godine raste broj sudionika. U četvrtak 6. lipnja okupljanje na gatu Karoline Riječke kreće već oko 16 sati, a nakon zajedničkog zagrijavanja uz fitness trenericu, u 18 sati počinje prelazak staze duge 5 km, koju mnogi i prohodaju. Nakon toga slijedi druženje do navečer uz dodjelu medalja i plaketa te after run party uz DJ-a. Za B2Run2024 riječki se timovi imaju priliku okupiti i prijaviti do 16. svibnja, a do petka 5. travnja prijavnine su dostupne po povoljnijoj cijeni.

Poslije Rijeke B2Run druženje seli u Osijek (20.6.), a potom i Zagreb (12.9.). Plan je i ove godine u sva četiri grada ljudima pružiti nezaboravno popodne o kojem će se pričati sve do nove sezone 2025. –  kada B2Run obilježava svoju desetu obljetnicu!

Sve detalje pronađite na https://www.b2run.hr/, a svoju ekipu već danas, u samo nekoliko minuta, prijavite OVDJE.

Komentari