Alarmantna situacija! Autobusi Autotroleja na meti delinkvenata

472
Foto: Robert Puljić
Tijekom noći KD Autotrolej zabilježio je velike štete na svojim autobusima koji su bili parkirani na području Delte. Na društvenim mrežama Robert Puljić objavio je kako se razbijaju stakla, sjedala i vrata na autobusima uz sljedeću objavu:
U ovo doba pandemije i svekolikih zabrana naša mladež je našla novu zanimaciju, već mjesecima noću pustoši po autobusima Autotroleja na Delti. Trgaju se sicevi, čupaju krovni otvori, razbijaju stakla, retrovizori, aktiviraju vatrogasni aparati, puši, pije i ostavlja smeće za sobom u parkiranim busevima. Većinom je riječ o neregistriranim vozilima, ali ima i registriranih koji uslijed smanjene potrebe stoje po par dana, pa se i oni rado koriste za vandalizam.
Ne čudim se ja mulcima koji rade takve stvari, čudim se da nikoga od mjerodavnih ovo ne zabrinjava, da se ništa konkretno ne poduzima da se tome stane na kraj. Ne znam koji bi si privatnik dopustio da mu se autobusi kontinuirano uništavaju, a da on prstom ne mrdne da to zaustavi. Gradska firma očito nema tih briga, ovo vam je sve normalno, to su ionako stari autobusi, što ima veze, nek djeca razbijaju, moraju se negdje ispuhati.”

Komentari