Austrijski list: Harald je vodio dvostruki život. Bio je opsjednut idejom da nije biološki otac djece

341

Nakon što je Harald K. okrutno ubio svoje troje djece u Zagrebu, sve više detalja izlazi na vidjelo. Za Dnevni list Heute, Bečanin koji je bio blizak 56-godišnjaku progovorio je o dvostrukom životu Haralda K. Izvijestio je kako je Harald K. navodno mrzio svoju djecu i bio opsjednut idejom da im nije biološki otac.

U svom oproštajnom pismu na Facebooku, Austrijanac se požalio na nedostatak pomoći masonske braće na poslu i na svoje financijske brige. „Bio je suočen s krajem, nije imao novca“, kazao je njegov poznanik. Ipak, glasnogovornik Svjetske masonske organizacije izvijestio je kako Haralda K. ne poznaje osobno i kako ga ne može identificirati kao svog masonskog brata. Novinarki Aurori Weiss rekao je: “Ne znam što je ta osoba očekivala i zašto se uopće pridružila masonima, ako je to uopće tako. Masoni si samo pomažu legalno. Osim toga, ništa ne opravdava ubojstvo. “

Harald K. je vodio užurban život. Navodno je godinama posjećivao bečku četvrt crvenih svjetala i konzumirao drogu, a poznanici kažu kako je bio depresivan. Na društvenim mrežama predstavljao se kao uzorni otac, objavljivao je fotografije djece kako plivaju, peku kolače i posjećuju zoološki vrt.

Nekoliko puta je naglasio kako je siguran da nije bioloških otac sedmogodišnjih blizanaca i četverogodišnjeg dječaka. „Bio je opsjednut time. Harald K. je više puta naglasio kako je užasno imati djecu. U posljednje dvije godine stalno je izražavao neodobravanje prema svojoj obitelji. Mogli ste vidjeti mržnju u njegovim očima“.

Komentari