Antimaskeri upali u školu u Zagorju, spremačica od šoka završila na hitnoj!

119

Prva drama odvijala se danas u osnovnoj školi u Krapinskim Toplicama. Naime, tridesetak antimaskera ušlo je u školu bez najave i dozvole. Neslužbeno se doznaje da je većina antimaskera došla iz Zagreba.

“U našu školu upala je skupina ljudi bez maski. Mene su vrijeđali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Djeca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici. Nasilno su ugurali dječaka bez maske u školu i u razred protivno svim pravilima i uputama. Nijedan od njih nije nosio masku i sve su nas izložili velikom riziku. Riječ je o tome da jedan otac našeg učenika osmog razreda okupio svoje pristaše i doveo ih na nenajavljeni prosvjed koji još traje“, uzbuđeno govori ravnatelj škole Samson Štibohar za Zagorje.com.

A iza prosvjeda stoji nezadovoljni otac Kristijan Gaćina već dulje vrijeme izražava nezadovoljstvo što njegovo dijete mora nositi masku. Svaki dan dolazi pred školu u koju ne puštaju njegova sina koji odbija nositi masku. „Osnovna škola zajamčena je našim ustavom. Nijedan zakon ni ustav ne zabranjuje slobodu disanja. Dosta je terora nad našom djecom. Maske van iz škole“, naglasio je ogorčeni otac.

L.B.

Komentari